sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Viikonloppu !

Viikonloppu meni yllättävän normaalisti, vettä olisi eilen kyllä saanut tulla vähemmän. =( Mutta mutta, perjantaina hain Wellun bussilta ja heitin sen kotiin. Samalla kävin sitten katsomassa sen kevaria joka oli tullut huollosta! Pääsinpähän itsekkin koittamaan sitä ja totesin sen olevan ehkä pikkusen liian iso mulle. x) Eivaan, en kaatunut joten kaikki hyvin! Harmi kun ei tullut otettua kuvia siinä paniikissa. :D



Selvittyäni hengissä, lähdin kotiin päin ja valmistautumaan iltaan! Hepa tulikin hakemaan mua puol seiskan aikaan ja sit suunnattiinkin niille vähän valmistautumaan. =) 


Hehee, älkää tätä ottako kauheen tosissanne! :D


Lauantai menikin lähes kokonaan kotona mut illemmalla meninkin Wellulle yöksi. Tänä aamulla oli turhan aikanen herätys ja lähtö säbäpeleihin. Viiminen peli alkaa puolen tunnin päästä, joten kai sitä pitää pian lähteä katsomaan! =)







2 kommenttia:

  1. Moi kiva blogi :) saisinko kysyä ,että mistä sä ostat korujasi ? kuvissa on nimittäin ihania koruja ja muutenkin olet tosi nätti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ! =) Kaulakoru on Snö of Swedenin ja taitaa olla Porin Sokoksesta. Kello on Jet Setin ja se on muistaakseni Kultajousesta. =)

      Poista